A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Дата: 30.08.2018 08:42
Кількість переглядів: 24

   29 серпня 2018 року у Палаці культури  відбулася серпнева конференція  педагогічних працівників  закладів освіти міста.

  З вітальним словом звернувся до освітян міський голова Супрунюк Олександр Олексійович та наголосив, що вирішення проблем освіти  залишається  пріоритетним напрямом роботи.

   Про підсумки роботи закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти міста 2017-2018 навчальному  році  та основні завдання  на 2018-2019 навчальний  рік  говорив  начальник управління освіти Василь Миколайович Мисько.

   Завідувачка закладу дошкільної освіти №9 Сімончук Людмила Михайлівна поділилася досвідом роботи щодо партнерської взаємодії, як однієї з умов виховання здорової, соціально-адаптованої, всебічно розвиненої дитини.

   Про виховання інтелектуальної еліти нації через участь у Всеукраїнському науково-методичному проекті «Інтелект України» розповіла директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Соболик Таміла Анатоліївна.

  Про значення екологічної грамотності  і здорове життя як одну із  ключових компетентностей у формуванні  ціннісних орієнтирів вихованців закладу позашкільної освіти говорила директор ЦТКУМ Матус Олена Олександрівна.

   З вітальним словом до учасників конференції звернувся Борис Петрович Шевчук, голова ради голів Профспілкового комітету який окреслив діяльність профспілок, яка спрямована на захист  трудових і соціально-економічних  прав та інтересів  працівників освіти, зупинився на питаннях їх дотримання в сучасних умовах. Борис Петрович наголосив, що все  це стало можливим завдяки ефективній співпраці з міським головою, депутатами міської ради, заступником міського голови  Бобіною Ольгою Петрівною, начальником управління освіти Миськом Василем Миколайовичем.

   На завершення до педагогів міста з вітальним словом звернулася  заступник  міського  голови  Бобіна Ольга Петрівна, яка  подякувала  за сумлінну і наполегливу працю  та побажала  нових звершень  та досягнень  на освітянській ниві.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора