A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» у номінації «основи здоров’я»

Дата: 07.02.2019 09:48
Кількість переглядів: 19

   У 2019 році у міському етапі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» у номінації «основи здоров’я» брали участь Токман Наталія Андронівна, вчителька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Марчук Ліна Федорівна, вчителька НВК та Власюк Ольга Іванівна, вчителька ЗОШ І-ІІІ ступенів№4. Власюк Ольга Іванівна посіла перше місце, пройшла усі етапи обласного конкурсу «Вчитель року» і стала лауреатом.

 


   Випробовування обласного етапу відбувалися за аналогом змагань Всеукраїнського етапу конкурсу «Вчитель року» і передбачали:
тестову контрольну роботу на знання свого предмету (олімпіадні завдання), знання психології та методики;
практичну роботу – за 45 хвилин підготовку розгорнутого конспекту уроку із запропонованої теми. На цьому етапі не можна було користуватися джерелами інформації, тому важливу роль відігравав особистий досвід вчителя та його вміння поєднувати сучасні методи навчання.
   Третій етап конкурсу був спрямований на пошук вчителя, який за 1 годину зможе найкраще розписати проект із запропонованої теми і впродовж 15 хвилин довести усім присутнім оригінальність, актуальність проекту, пояснити усі етапи його реалізації.
   Завершальним моментом обласного конкурсу було проведення уроку. Тему уроку конкурсанти отримували напередодні увечері, а з учнями знайомилися уже під час уроку.
    Отож, змагання «Вчитель року» – серйозні, вимагають великих знань, умінь і творчості  учасників.  З усіма цими завданнями гідно справилася Ольга Іванівна, зумівши мобілізувати свої найкращі професійні якості.Роботі Власюк О.І., лауреату обласного конкурсу у номінації «Вчитель основ здоров’я», притаманне поєднання надбань передової педагогічної науки і високого професіоналізму. У навчальній діяльності вміло застосовує завдання, спрямовані на розвиток мислення, вміння аналізувати, планувати, самостійно здобувати знання і застосовувати їх на практиці, взаємодіяти у шкільному колективі. Вона - організатор екологічних досліджень, акцій з пропаганди здорового способу життя, що проводяться у місті та регіоні. Учні Ольги Іванівни – неодноразові переможці міських, обласних, всеукраїнських етапів інтелектуальних змагань, конкурсу учнівських проектів учнівського самоврядування.
    З перемогою, Вас, дорога колего!

Троцик Л.В., методист управління освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора