A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Висновок комісії призначеної управлінням освіти ВКНМР наказом від 17.10.2018 року № 240 щодо спеціального розслідування групового нещасного випадку, що стався у ДНЗ№6.

Дата: 23.11.2018 10:18
Кількість переглядів: 13

Інформуємо про те, що зібрані в ході спеціального розслідування документи, пояснення свідків, осіб причетних до нещасного випадку та інші матеріали, комісія прийшла до висновку, що  даний випадок стався під час навчально-виховного процесу та підлягає обліку.
Комісією встановлено, що ймовірно джерелом інфекційного захворювання (сальмонельоз)  стали працівники харчоблоку - комірник та кухар, в наслідок недотримання правил особистої гігієни, порушення правил утримання обладнання та кухонного інвентарю, недотримання вимог приготування готових страв, що призвело до кишкового захворювання у 45 дітей дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу №6 «Райдуга».

 


За результатами спеціального розслідування групового нещасного випадку, керівника ДНЗ№6, медичних сестер, кухарів, комірника, підсобного працівника харчоблоку притягнуто до дисциплінарної відповідальності в порядку ст.147 Кодексу законів про працю України.


« повернутися

Вхід для адміністратора