A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Ювілейний заклад дошкільної освіти «Дзвіночок»: шлях становлення та розвитку

Дата: 21.05.2019 11:52
Кількість переглядів: 14

   За вікном – травень. Для закладів дошкільної освіти він сповіщає про завершення навчального року, підбиття підсумків, підготовку до літнього оздоровчого періоду, випуск вихованців та набір дітей в новостворені групи…

 

Однак для всіх – це хвилююча радісна подія. Для нашої дошкільної родини цей травень -  святковий. Адже тридцять п’ять років тому відчинив свої двері для найменших мешканців міста Нетішина  дитячий садок №3  «Дзвіночок». За 35 років  дитячий садок випустив майже три тисячі вихованців. Сьогодні в дошкільному закладі функціонує 11 вікових груп, які відвідують 226 малюків
   З початку заснування ДНЗ знаходився у підпорядкуванні управління будівництва Хмельницької АЕС. У лютому 1999року заклад передано у підпорядкування  відділу освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради. 
Першим завідувачем дошкільного закладу була Груба Ганна Михайлівна,  високопрофесійний та вимогливий керівник, яка очолювала заклад  до 2000 року. З грудня  2000 р.  по січень 2009р.  завідувачем навчального закладу була Вака Людмила Юхимівна. Під її керівництвом колектив досяг чимало успіхів у професійній діяльності. Завдяки налагодженій праці у колективі, рішенням виконавчого комітету Нетішинської міської ради у 2002році на базі дошкільного закладу було створено профілактично-реабілітаційний центр для дітей із захворюваннями органів дихання, лор-органів та дітей, які часто хворіють. До послуг малюків було облаштовано фізіотерапевтичний  кабінет, інгаляторій, масажний кабінет, зал лікувальної фізкультури.
   З січня 2009 року   заклад очолює Михальчук Любов Яківна, яка дбає про імідж закладу та про те, щоб діти отримували якісну дошкільну освіту.
  Під її керівництво педагоги неодноразово перемагали у різноманітних професійних конкурсах міського, обласного та всеукраїнського рівнів.  
   У 2009 році  педагоги дошкільного навчального закладу стали призерами обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту сучасної моделі «Школа сприяння  здоров’ю». У 2011року  колектив зайняв 53 рейтингове місце серед ста кращих ДНЗ України у конкурсі «Мій улюблений дитячий садок».
   Творчий доробок  Доктор В. І. з питань співпраці з батьками затверджено вченою Радою Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та рекомендовано до впровадження в практику роботи ДНЗ області. 
У 2013 році вихователь, а нині вихователь-методист, Шуберчук М.П. стала переможцем міського туру Всеукраїнського конкурсу «Вихователь року».  
  Важливим здобутком для закладу стала перемога вихователя Клеймьонової І.О. у Міжнародному конкурсі з гуманної педагогіки «Кожна дитина – національне надбання країни і держави». Впевнені, що попереду вас  чекає багато цікавих проектів, подій та перемог.

Шановні працівники дитячого садка!

   Вітаємо вас зі славним ювілеєм! Бажаємо гарного самопочуття, піднесеного настрою, творчих злетів. Нехай радість та натхнення супроводжують кожну мить вашого життя.  Дякуємо вам за  професіоналізм, інновації, високий рівень надання освітніх послуг, злагоджену і результативну роботу,  любов до професії та дітей! Зі святом, шановні колеги!

З повагою управління освіти  ВКНМР
 


« повернутися

Вхід для адміністратора