A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

ПЕРЕМОГИ ЮНИХ НАУКОЦІВ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ РІВНІ

Дата: 07.05.2019 11:52
Кількість переглядів: 31

   З 02 по 07 травня 2019 у місті Києві проходив ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2018/2019 навчальному році. 

 


   Хмельниччину та  місто Нетішин у секції «Експерементальна фізика» (відділення «Фізики та астрономії») другий рік поспіль представляв ліцеїст ІІ курсу  навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей» Суханевич Роман, презентуючи роботу «Експерементальна перевірка та пояснення досліду «Перевернута склянка з водою»  (педагогічний керівник Юр’єв Юрій Леонідович, вчитель фізики та астрономії), який цього року покращив своє минулорічне досягнення у цьому етапі конкурсу і виборов І місце. Учень виявив уміння в напруженій конкурентній боротьбі захищати свою роботу, аргументовано давати відповіді на поставлені запитання журі та опонентів, а також високий рівень знань з базової дисципліни – фізики, що свідчить про якісний рівень підготовки та системність у роботі з пошуку, підтримки та розвитку здібних до наукової діяльності школярів.
   Вітаємо юного інтелектуала Суханевича Романа та його педагогічного керівника Юр’єва Юрія Леонідовича та зичимо подальших успіхів та перемог!



« повернутися

Вхід для адміністратора