A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Нова система електронної реєстрації дітей в заклади дошкільної освіти міста

Дата: 04.10.2018 14:44
Кількість переглядів: 12

Відповідно до рішення виконавчого комітету Нетішинської міської ради №477/2018 від 27.09.2018 року з 1 жовтня 2018 року запроваджується нова система «Електронна реєстрації дітей в заклади дошкільної освіти» в місті Нетішині (Режим доступу: https://reg.isuo.org). Ця система є складовою проекту «КУРС: Освіта» («ІСУО» інформаційна система управління освітою).

Зазначена система забезпечує рівний доступ всім батькам до інформації про заклади дошкільної освіти (далі ЗДО) та до системи реєстрації. Вона мінімізує людський вплив на порядок прийняття дітей в ЗДО, відповідно, забезпечується прозорість та зменшуються корупційні ризики. Вся інформація знаходиться в єдиній захищеній структурованій базі даних, доступ до якої залежить від наданих прав. Система має технічну підтримку з індивідуальним підходом до всіх користувачів, реєстрована та успішно працює 7 років у багатьох регіонах України.

Якщо раніше батьки мали можливість зареєструватися у декілька закладів дошкільної освіти, то нова система дає можливість зареєструватися лише в один із дитячих садків. При необхідності, обраний ЗДО можна змінити, звернувшись до відповідальної особи в закладі дошкільної освіти або управлінні освіти.

Подача в електронному вигляді заяви забезпечує попередню реєстрацію дитини в електронній черзі з визначенням дати постановки на облік, яка є основою формування черговості.

Для підтвердження інформації, зазначеної в заяві, необхідно протягом 10 робочих днів з дня подання заяви звернутися до відповідальної особи в закладі дошкільної освіти з оригіналами документів (свідоцтво про народження дитини, документ, що підтверджує наявність пільг) або прикріпити до заяви скан-копії вищевказаних документів. Якщо заповнена форма заяви за змістом не буде відповідати оригіналам документів або доданим скан-копіям, заяву буде анульовано. Якщо інформація, зазначена в заяві, підтверджена документами, то дитина отримує постійну реєстрацію в електронній черзі за первісною датою подання заяви в електронному вигляді.

Для влаштування дітей у заклади дошкільної освіти у 2018-2019 н.р. керівники ЗДО будуть використовувати сформовану базу даних у старій системі.

Батькам, які були зареєстровані у старій системі на 2019-2020-2021… слід  переєструватися, визначившись із закладом дошкільної освіти,  у новій системі «Електронна реєстрації дітей в заклади дошкільної освіти» в місті Нетішині (Режим доступу: https://reg.isuo.org/signup).,  або звернутися в дитячий садок  чи управління освіти для консультування.


« повернутися

Вхід для адміністратора