A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

МАЙБУТНЄ ЛІСУ В ТВОЇХ РУКАХ

Дата: 21.03.2019 15:23
Кількість переглядів: 12

   21 березня, у міжнародний День лісів, стартує громадська акція Державного агентства лісових ресурсів України «Майбутнє лісу у твоїх руках», яка триватиме до 20 квітня – Дня довкілля. Цей день проголошений Генеральною асамблеєю ООН у 2012 році. Цього року він проходитиме під загальним гаслом «Ліси та освіта».

 


   22 члени Нетішинського учнівського лісництва втілили на практиці свої знання з лісовідновлення.  Під  пильним та надійним керівництвом свого наставника лісничого Андрія Ткачука, керівника гуртків Аліни Білої та Олени Матус, директора КПНЗ «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді», сьогодні посадили 4300 саджанців сосни звичайної на площі 0,6га. 
Хоч день був прохолодний, але  дітей зустріли турбота, порада і подяка від старших товаришів. Після посадки лісівники почастували дітей солодощами та  соком. 
   «Посадити  нове дерево — це не просто взяти сіянець і втикнути його в лунку. Це дуже відповідальний процес. Садити ліс потрібно тільки з хорошими думками. Щоб через кілька десятків років ви повернулися на це ж місце і щиро пораділи з того, що попрацювали на совість», - зауважив Андрій Ткачук.
   Підліткам на все життя запам’ятається цей день, коли вони тримали у своїх руках сіянець, з якого виросте струнка сосна… вони посадили не одне дерево, а ліс.  
                                                                                                                               Олена Матус, директор КПНЗ «ЦТКУМ» м. Нетішин
 



« повернутися

Вхід для адміністратора