A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Змагання з туризму серед працівників освіти

Дата: 03.10.2018 21:07
Кількість переглядів: 13

    Цікаві, творчі, креативні, унікальні, молоді… Саме такі педагоги  загальноосвітніх закладів м. Нетішина зібралися 27 вересня в урочищі «Праліс», щоб відзначити Всесвітній день туризму.

    Звичайно, змагання з туризму – найекстремальніші, найромантичніші і, безперечно, найулюбленіші. Не зважаючи на погодні умови (затягнуте густими хмарами небо), на лоні прекрасних краєвидів, на свіжому повітрі під спів птахів та запахи вогнища вперше  зібрались педагоги міста - поціновувачі активного відпочинку.

    На змагання зібралося 5 команд (4 – із загальноосвітніх навчальних закладів і ЦТКУМ). Також була чималою група підтримки – друзі, колеги, члени родин. Учасників привітав Василь Мисько, начальник управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради та Олена Матус, директор ЦТКУМ. Тож змагання проходили весело, азартно та цікаво.

    Змагання складалися традиційно з простенької «Смуги перешкод», до якої увійшли етапи: «Купини», «Жердини», «Перелаз»,  «Маятник», «Паралелі». Учасники змагань, а це переважно жінки, стійко та наполегливо долали не тільки фізично перешкоди, а й боролись з власним страхом та невпевненістю. Всі були згуртованими, зосередженими на досягненні високих результатів. Змагання проходили зі справжнім туристичним завзяттям.

  У конкурсній програмі команди проявили багато вигадки, фантазії, зуміли показати себе яскравими та креативними. Але неймовірне підбадьорювання груп підтримки зі шкіл (які вболівали за всіх без виключення учасників) допомогло всім вдало завершити випробування.

   І не дивлячись на болісні падіння, невдалі спроби та технічні помилки, перемогу серед загальноосвітніх закладів здобула команда НВК, друге місце у команди ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 і третє місце у ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Команда ЦТКУМ була організатором змагань і виступала поза конкурсом.

    Закінчилися змагання нагородженням переможців та призерів змагань з туризму.

  Стомленим, але щасливим відчував себе кожен член команди. Під час змагань учасники відпочили та поспілкувалися з колегами та друзями, набули туристичних навичок, які в новому навчальному році зможуть передати своїм вихованцям.

                                                                                                                                              Олена Матус, директор ЦТКУМ м. Нетішина


« повернутися

Вхід для адміністратора