A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Новини

Всеукраїнський конкурс раціоналізаторських і винахідницьких проєктів

        Всеукраїнський конкурс раціоналізаторських і винахідницьких проєктів після дворічної перерви відбувся в очному форматі у м. Києві. Щиро вітаємо Анастасію Сотник та  Анастасію Пасічник, учениць Нетішинської ЗОШ І-ІІІ ст.№2, які вибороли перемогу і отримали дипломи першого ступеня, Анастасія Пасічник отримала  ще й приз глядацьких симпатій! Підтримувала, мотивувала, консультувала конкурсанток - Валентина Григорівна Васільчук, вчитель географії ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Юним науковицям і їх керівнику, бажаємо творчих успіхів,  креативних ідей та нових перемог!

14:49 10.02.2022

ВІТАЄМО! ПИШАЄМОСЬ!

Щиро вітаємо АРТЕМА СЕРГІЙОВИЧА ОНОЙКА, вчителя інформатики Нетішинського НВК "ЗОШ І-ІІ ст. та ліцей", який  посів ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року-2022" у номінації "Інформатика"! Бажаємо творчих успіхів, цікавих подій, креативних ідей, надійного оточення та нових перемог!

08:47 10.02.2022

Всеукраїнськbq конкурс учнівської творчості

Серед переможців ІІІ (обласного) етапу ХХІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходив під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», у номінації «Література»:  - ХВОСТОВА Олександра- учениця  9 класу  Нетішинського навчально-виховного  комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів  та ліцей», керівник Ірина Ковалінська;  у номінації «Історія України і державотворення» - ДАНИЛЮК Катерина, МАТУС Каміла – вихованки гуртків   ЗПО «ЦТКУМ» , керівник – Олена Матус.  Щиро вітаємо з перемогою і бажаємо успіхів у наступному етапі конкурсу!

08:43 07.02.2022

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

31 січня 2022 року, відбулось позачергове засідання Нетішинської міської комісії з питань ТЕБ і НС.  Комісією було прийнято рішення про продовження з 1-го до 7-го лютого 2022 р. навчання учнів 1-11 класів з використанням технологій дистанційного навчання в закладах загальної середньої та позашкільної освіти.

08:48 01.02.2022

Онлайн-нарада

27.01.2022 року управлінням освіти проведено онлайн-нараду з медичними сестрами з дієтичного харчування закладів дошкільної освіти, метою якої було  врегулювання проблем, що виникли в закладах освіти у процесі організації харчування, яке  базується на принципах здорового харчування.  

16:12 31.01.2022

Організація харчування на контролі управління освіти, керівників закладів освіти

18 та 19 січня 2022  року начальником управління освіти Ольгою Бобіною за участі головних спеціалістів управління освіти проведено наради керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти, до порядку денного яких включено питання особливостей організації харчування дітей з 1 січня 2022 року.   Метою зустрічі було обговорення результатів моніторингу стану харчування в кожному освітньому закладі, виявлення позитивних та негативних сторін в процесі його реформування задля поліпшення здоров'я дітей.      Керівниками озвучено проблемні питання, що виникли в процесі роботи. Вироблено шляхи  їх врегулювання .

13:12 26.01.2022

Вхід для адміністратора