A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Новини

«Барви нації»

Дипломом ІІІ ступеня Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України у Всеукраїнському конкурсі з флористики та фітодизайну «Барви нації» в номінації «Квіткові килими» нагороджено команду закладу позашкільної освіти «Центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства та туризму учнівської молоді» Нетішинської  міської ради Хмельницької області з проєктом «Етносимвол української культури» (вихованці гуртка «Юні квітникарі», керівник команди Ганна САМЧУК).

16:30 10.10.2023

Вітання з ювілеєм

Шановні працівники Нетішинської гімназії «Ерудит»! Вітаємо вас зі славним ювілеєм!

10:10 01.10.2023

День працівників освіти

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ! ВІТАЄМО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ! На годиннику - ОСВІТЯНСЬКА осінь, яка настає не дивлячись ні на погоду, ні на події за вікном… Вона віртуозно править душею, граючи на  струнах мелодію, що додає роздумів, якоїсь природньої впокоєності, але водночас і наснаги творити кожного дня!     ВИ – СУПЕРГЕРОЇ!  ВИ наважуєтеся на такі кроки сьогодні, на які не наважувались ніколи. ВИ робите те, чого не робили ніколи, задля Перемоги, задля майбутнього України! Професійні, відповідальні, творчі та неймовірно сміливі в цьому бурхливому життєвому морі, яке ставить перед ВАМИ завдання, часом - бар‘єри й періодично змушує весь час бути в тому ж таки невпинному русі. Гарного ВАМ свята, дорогі колеги та колежанки, без людських втрат і важких турбот! І нехай щодень приносить  безмір позитивних емоцій, вдячність учнів, розуміння та підтримку колег, родин і друзів! СЛАВА ЗСУ! СЛАВА УКРАЇНІ! Гідно тримаймо освітянський фронт!

09:59 01.10.2023

35-річчя Нетішинської гімназії «Ерудит»

З нагоди 35-річчя Нетішинської гімназії «Ерудит» Грамотою управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради за багаторічну самовіддану працю, сумлінне виконання посадових обов’язків та професійну майстерність відзначені Чабан Світлана Василівна, вчитель української мови та літератури; Парай Світлана Євгеніївна, вчитель початкових класів; Савченко Наталія Юріївна, вчитель історії; Самчук Олена Андріївна, вчитель української мови та літератури; Сітовська Алла Анатоліївна, вчитель англійської  мови; Форсюк Олена Володимирівна, вчитель зарубіжної літератури; Сідлецький Анатолій  Арсентійович, вчитель початкових класів; Руй Тамара Віталіївна, гардеробник; Садовська Валентина Іванівна, кухар; Устенко Світлана Іванівна, прибиральник  службових приміщень.  За високий професіоналізм, креативність, активну волонтерську діяльність, вагомий внесок у розвиток освіти міста колектив Нетішинської гімназії «Ерудит» нагороджений подякою управління освіти виконавчого комітету міської ради.

09:32 01.10.2023

Нагородження працівників освіти

З нагоди Дня працівників освіти Грамотою управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради за сумлінну та плідну працю на освітянській ниві, високий професіоналізм, сумлінне виконання посадових обов’язків відзначено

09:27 01.10.2023

Вручення відзнак Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля та Дня працівників освіти.

28.09.2023 року за дорученням Директора Департаменту освіти та науки Хмельницької ОДА Дарії Басюк, начальник управління освіти Ольга Бобіна вручила відзнаки Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля та Дня працівників освіти.

16:22 28.09.2023

Щиро дякуємо за допомогу!

Заклади дошкільної освіти Нетішинської міської територіальної отримали від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Міністерства освіти і науки України, від благодійної організації «Захисти Хмельниччину» бокси «Навчально-розвивальні матеріали для закладів дошкільної освіти».

10:42 26.09.2023

Вітаємо!

Шановні колеги – працівники закладів дошкільної освіти Нетішинської міської територіальної громади, вітаємо вас із професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля!

10:38 24.09.2023

Віншування з нагоди ювілею.

З нагоди 35-річного ювілею закладу дошкільної освіти №8 "Золотий ключик"  начальником управління освіти Ольгою Бобіною було вручено почесні нагороди для працівників ЗДО № 8 та директору закладу освіти Григорук Оксані Василівні. 

11:48 14.09.2023

Вхід для адміністратора