A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Яку форму навчання обрати в умовах воєнного стану?

Дата: 19.08.2022 09:22
Кількість переглядів: 8

Управління освіти Нетішинської міської ради спільно з центром професійного розвитку педагогічних працівників Нетішинської міської ради проводить анонімне опитування педагогів, батьків та вихованців кожного закладу загальної середньої та позашкільної освіти Нетішинської міської ТГ.



Питання щодо початку освітнього процесу та форми навчання в закладах освіти Нетішинської МТГ хвилює усіх, хто дотичний до освіти: управлінців, педагогів, батьків та самих учнів.
Форму організації освітнього процесу, яка може відбуватися очно, дистанційно або очно-дистанційно (змішано),  у Міністерстві освіти і науки України радять обирати залежно від безпекової ситуації в регіоні та з урахуванням думки учасників освітнього процесу.
Щоб з’ясувати, якій формі навчання надають перевагу  педагоги закладів загальної середньої та позашкільної освіти, батьки  та учні  8-11 класів нашої громади у 2022/2023 н.р. на період воєнного стану,  управління освіти Нетішинської міської ради спільно з центром професійного розвитку педагогічних працівників Нетішинської міської ради проводить анонімне опитування. 
Кожна думка важлива, тому просимо учасників освітнього процесу долучитися до голосування. Опитування проводиться у кожному освітньому закладі окремо. До його завершення залишилися лічені дні. 


 


« повернутися

Вхід для адміністратора