A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

35- річний ювілей дитячого садка «Оленка»

Дата: 23.02.2022 09:53
Кількість переглядів: 42

Список славних ювілярів  в цьому році  поповнив  заклад дошкільної освіти №7 «Оленка» Нетішинської міської ради.
За ці роки дитячий садок пройшов не тільки шлях становлення, але й розвитку: накопичення педагогічного досвіду, підвищення якості роботи, творчого пошуку, поліпшення матеріально-технічної бази. 



Сьогодні в  закладі дошкільної освіти функціонує 9 вікових груп, які відвідують 177 малюків. Колектив закладу один із тих, що розвивається, вдосконалюється, іде в ногу з часом та відповідає вимогам сьогодення. 
35 років - для історії всього лише мить, а для багатьох поколінь випускників, ветеранів праці та нинішніх педагогів - це незабутня подія, яка дарує прекрасні спогади про яскраві будні і відкриває нові сторінки творчої діяльності. Ця чудова історія створювалася ініціативними співробітниками: вихователями, помічниками вихователя, кухарями, медперсоналом і багатьма іншими людьми, закоханими у свою справу. Кожного дня працівники дитячого садка прагнуть створити для дітей атмосферу любові і радості, зробити життя дітей цікавим та змістовним, допомагають побачити світ в різноманітті фарб. Творчості, професіоналізму, вигадки і фантазії для цього не позичати!
Педагоги впроваджують в практику роботи інноваційні технології: методику використання схем-моделей у лексично-граматичній роботі (О. Білан, К. Крутій), мнемотехніку, коректурні таблиці Н. Гавриш, методику раннього навчання читання М. Зайцева, палички Кюїзенера, блоки Дьєнеша, «Граємо і розумнішаєм» Джекі Сілберга,  LEGO-технології, методику М. Монтессорі, сендплей, «Метод асоціативних символів» С. Гунько, степ-аеробіку, методику музикування Карла Орфа, танцювально-ігрова гімнастику «Са-фі-Дансе» Еміля Жака-Далькроза, кольоротерапію, різні види самомасажу, робот в центрах ігор на асфальті.
Вже  більше 6 років очолює цей дитячий садок  педагог, яка закохана в свою справу, віддає серце, душу і все своє життя для малюків, Пилипюк Наталія Іванівна. Під її керівництво педагоги неодноразово перемагали у різноманітних професійних конкурсах міського, обласного та всеукраїнського рівня . Творчі доробки педагогів Товстюк Тетяни «Театралізована діяльність, як засіб художньо-мовленнєвого розвитку дітей дошкільного віку», «Формування у дітей старшого дошкільного віку ціннісного ставлення до здорового способу життя в процесі фізичного виховання», Демченко Юлії «Слухання музики з використанням інновацій та ІКТ-технологій», Карп’юк Тетяни «Створення розвивального середовища, як запорука успішного розвитку дитини» , Самчук Тетяни «Блоки З. Дьєнеша – як ефективний інструмент  розвитку творчого та розумового потенціалу дітей», Матвєєвої Тамари «Забезпечення особистої безпеки, як цінність здоров’я та життя дітей дошкільного віку» впроваджуються в практику роботи дошкіллям Нетішина.
Незмінним залишається трепетне, дбайливе ставлення до кожної дитини, ентузіазм, сумлінність, ініціатива і щира любов до дітей.
Дорогі колеги! Вітаємо вас зі славним ювілеєм! Бажаємо щастя, добра і злагоди, порозуміння та згуртованості; ростити гідну спадщину для нашої рідної країни. Радійте всьому гарному, щирому, доброму, що обов’язково є у вашому житті.
Дякуємо вам за високий рівень надання освітніх послуг, злагоджену і результативну роботу, любов до професії та дітей! Ви заслуговуєте на шану і повагу від суспільства, адже щодня віддаєте тепло своїх сердець дітям!
Зичимо вам  відчуття вдячності від дітей, батьків та держави!
Зі святом!
 


« повернутися

Вхід для адміністратора