A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Засідання колегії управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Дата: 10.12.2021 09:54
Кількість переглядів: 9

8 грудня 2021 року відбулося засідання колегії управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради, у якому взяли участь представники управління освіти на чолі із начальником Ольгою Бобіною, секретар міської ради Іван Романюк, заступник міського голови Василь Мисько, члени колегії та керівники закладів освіти Нетішинської міської територіальної громади.



На початку засідання начальник управління освіти Ольга Бобіна акцентувала увагу присутніх на важливості питань, що винесені на розгляд колегії: про підсумки проведення зовнішнього незалежного оцінювання,  стан охорони праці та про  дії керівника при зміні (трансформації) типу закладу.
Головний спеціаліст управління освіти Олена Петрук доповіла про підсумки проведення зовнішнього незалежного оцінювання у закладах освіти Нетішинської міської ТГ у 2021році.
Директор Нетішинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Таміла Соболик презентувала напрацювання щодо утворення ліцею як нового типу закладу загальної середньої освіти: алгоритм дій керівника при зміні (трансформації) типу закладу.    
Заслухали звіт керівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, інженера з охорони праці  управління освіти про стан охорони праці та безпеки життєдіяльності.
У підсумку прийнято конструктивні рішення за результатами  колегіального обговорення. 


 


« повернутися

Вхід для адміністратора