A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Нас єднає любов одна

Дата: 25.10.2022 11:13
Кількість переглядів: 8

21 жовтня 2022 року у Будинку дитячої творчості міста Нетішина оглядовою комісією була переглянута концертна програма колективів закладу на присвоєння почесного звання «Зразковий художній колектив» студії сучасного танцю «Флеш» та підтвердження почесних звань «Народний художній колектив» вокальному ансамблю та студії естрадної пісні «Вернісаж» і театру пісні «Криниченька» під назвою «Нас єднає любов одна».



Насичена та цікава концертна програма була представлена 33 художніми номерами в двох відділеннях. Кожен виступ юних артистів пронизаний любов’ю до Батьківщини та гордим почуттям «Я - з України!».
Вихованці студії сучасного танцю «Флеш» (керівник Олена Маркова) продемонстрували оригінальні постановки та чудову хореографію. Юні артисти методично вірно виконували танцювальні елементи, гарно поєднували рухи з музикою, відповідально ставилися до виконання кожного номеру, намагаючись донести, що їхній колектив достойний почесного звання «Зразковий художній колектив».
Вокальний ансамбль та студія естрадної пісні «Вернісаж» (керівник Ольга Дьячина), театр пісні «Криниченька» (керівник Валентина Темна) вже вдруге підтверджують звання Народний художній колектив. Їх репертуар постійно оновлюється. Рухаючись у ногу з часом, колективи не бояться впроваджувати у виступи щось нове та креативне. Про високий рівень виконавської майстерності свідчать найвищі нагороди з фестивалів та конкурсів обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів.
Одноголосно оглядовою комісією було вирішено, що колектив сучасного танцю «Флеш» заслуговує на присвоєння звання «Зразковий художній колектив» та вокальному ансамблю та студії естрадної пісні «Вернісаж» і театру пісні «Криниченька» підтвердження почесних звань «Народний художній колектив», відповідно буде порушено клопотання до Міністерства освіти і науки України.
Нехай кожен день буде насиченим та плідним, а нові підкорені вершини стануть втіхою! Продовжуємо працювати на творчому фронті, наближаючи нашу спільну ПЕРЕМОГУ!

За матеріалами Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді



« повернутися

Вхід для адміністратора