A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

День захисту дітей в ЗО Нетішинської міської ТГ

Дата: 02.06.2022 11:54
Кількість переглядів: 11

1 червня   Міжнародний День захисту дітей, був насиченим подіями для учасників освітнього процесу закладів освіти Нетішинської МТГ.



На території ЗОШ І-ІІІ №2 відкрито спортивний майданчик зі штучним покриттям для гри в міні футбол.
Побудований він за кошти державного бюджету (1,9 млн. грн) за сприяння Олени Копанчук, народного депутата України, майже 40 тис. грн було виділено з місцевого бюджету для облаштування елементів благоустрою довкола майданчика.
Зі святом дитинства та радісною спортивною подією юних футболістів привітали Микола Яцюк, директор школи, Ольга Філіпова, помічник Олени Копанчук, Любов Рябчук завідувач відділу молоді та спорту виконавчого комітету міської ради, Ольга Бобіна, начальник управління освіти, Денис Красовський, депутат міської ради.
З вихованцями старшого дошкільного віку ЗДО №9"Пролісок" Нетішинської міської ради, було проведено заняття з безпеки життєдіяльності в  класі безпеки на базі 8 ДПРЧ. Під час заходу діти вчилися бути обережними, розсудливими, уважними,  обачливими до власного життя та здоров'я!! Дошкільнята отримали масу задоволення, позитиву та користі.
В ЗДО №8 проведено благодійну акцію "Лист-малюнок захиснику України від маленьких патріотів з солодким сюрпризом". До акції долучилися вихованці, батьки та працівники закладу.
Усі заклади освіти громади долучилися до загальноміської програми заходів, присвячених Міжнародному Дню захисту дітей.


 



« повернутися

Вхід для адміністратора