A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Про стан роботи закладів загальної середньої освіти Нетішинської МТГ

Дата: 01.10.2021 13:46
Кількість переглядів: 9

 Станом на 01 жовтня 2021 року у закладах освіти Нетішинської МТГ щодо  вакцинації  працівників маємо такі результати: (далі таблиця)

 Отже, враховуючи вищезазначені аналітичні матеріали, інформуємо, що з 04.10.2021 року всі заклади  загальної середньої освіти (окрім ЗОШ І-ІІ ст. №4)   Нетішинської МТГ працюватимуть в очному режимі. 
 Водночас, освітній процес у Нетішинській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 не зупиняється: 1-4 класи продовжують навчання в очному режимі, 5-11 класи – із застосуванням технологій дистанційного навчання.
 Ураховуючи  надзвичайну ситуацію та загальнодержавні протиепідемічні заходи, просимо провести відповідну роз’яснювальну роботу серед  працівників закладів освіти, доклавши всіх зусиль для організації проведення вакцинації, та вжити невідкладних заходів щодо залучення до процесу вакцинації працівників закладів освіти.
 Вакцинація від короновірусної хвороби COVID-19  в Україні є добровільною для всіх груп населення та професійних груп. Проте Міністерство охорони здоров’я України та Всесвітня організація охорони здоров’я рекомендують зробити вакцинацію для того, щоб захистити своє здоров’я, а також  здоров’я близьких, які можуть бути  в групі ризику.


« повернутися

Вхід для адміністратора