A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Готуємося до нового 2022-2023 навчального року

Дата: 25.07.2022 14:35
Кількість переглядів: 9

Відповідно до постанови КМУ від 24 червня 2022 року № 711 «Про початок навчального року під час дії правового режиму воєнного стану в Україні», новий навчальний рік в закладах освіти Нетішинської міської ТГ розпочнеться 1 вересня.



Наразі заклади освіти готуються до початку навчального року, а як навчатимуться діти, онлайн чи офлайн, - рішення прийматимуть військові адміністрації. Цьому передуватимуть опитування серед батьків, аналіз стану укриттів та рішення педагогічної ради закладу освіти. Нині працюють відповідні комісії, які до 17 серпня повинні досконало перевірити укриття і прийняти відповідне рішення про готовність закладів до початку нового навчального року. 
Під час літнього оздоровчого періоду функціонують чотири заклади дошкільної освіти для дітей, батьки яких працюють та задіяні на виконання завдань у воєнний час. З 1 серпня, за рішенням міського оперативного штабу, відновлять свою роботу  ще два ЗДО.
Головною умовою діяльності закладів освіти з використанням очної форми  організації освітнього процесу – наявність укриттів в захисних спорудах цивільного захисту. 
З п’яти закладів загальної середньої освіти  на теперішній час лише у двох наявні укриття для учасників освітнього процесу.
Директорам ліцеїв, дошкільних та позашкільних закладів освіти, у яких відсутні захисні споруди, за рекомендацією Міністерства освіти і науки України та Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій в Хмельницькій області, доручено визначити можливість на договірній основі використання для укриття працівників та дітей закладів освіти захисні споруди інших суб’єктів господарювання.

Управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради


 


« повернутися

Вхід для адміністратора