A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Підсумками фестивально-вишкільного етапу гри «Джура»

Дата: 16.06.2023 14:48
Кількість переглядів: 31

«Кожен, хто хоч раз спробував себе у ДЖУРІ вже ніколи не зможе зупинитися. Спочатку - це просто робота, пізніше - хобі, а далі - стан душі та стиль життя!»



ІІ (обласний) фестивально-вишкільний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри ВІДБУВСЯ.
СІМ ДНІВ село Голосків Кам’янець-Подільського району Хмельницької області було свідком змагань та вишколів з національно-патріотичного виховання, самоврядування учнівської молоді у формі наметового табору.
Нетішинську громаду в фестивально-вишкільному етапі представляв рій «Нетішинські Джури» (Виховники: Федір ЛЕВЧУК, Віктор Гришанов, Катерина Федорчук) закладу позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради. Молоді козаки випробували знання, вміння, навички у КОЗАЦЬКІЙ СМУЗІ ПЕРЕШКОД, ВІЙСЬКОВІЙ СМУЗІ (вишколи «Впоряд», «Тактична підготовка», «Рятівник», «Снайпер», «Метання гранати», «Саперна підготовка», «Стрільба» (з пневматичної зброї) тощо).
Кожного вечора збиралося Козацьке коло, де учасники представляли свої рої у мистецькому конкурсі «Ватра», а ще продемонстрували свої знання з історії козацтва в інтелектуальній вікторині «Відун».
За підсумками фестивально-вишкільного етапу гри «Джура» рій «Нетішинські Джури» нагороджений Грамотою Департаменту освіти та науки Хмельницької ОВА за кращі результати під час вишколів, Грамотами Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді – за змагання «Козацька смуга перешкод», «Стрільба з пневматичної зброї», конкурс таборування «Бівак» та цінними подарунками. Дякуємо Хмельницькому обласному центру туризму за цікаву і змістовну гру, за увагу до кожного вихованця (всі учасники та їх виховники були нагороджені пам’ятними значками «Джура-2023» та Грамотами).
Зміцнюємо фундамент національної ідентичності, виховуємо молодь в дусі відданості Україні та українському народу. З мовою на вустах, зброєю в руках, янголом на плечі, йдемо до ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ.


 


« повернутися

Вхід для адміністратора