A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Вітаємо з ювілеєм!

Дата: 12.09.2023 08:25
Кількість переглядів: 185

 

Інноваційний заклад дошкільної освіти: шлях становлення та розвитку.
У далекому 1988 році гостинно відчинив двері і наповнився дзвінкими голосами малюків восьмий за рахунком дитячий садок міста Нетішина – нині заклад дошкільної освіти №8 «Золотий ключик» Нетішинської міської ради. Виховувалося в садку на той час 400 дітей, працювало 14 груп.
Першим завідувачем дошкільного навчального закладу (1988-2010р.р.) була Сторожук Валентина Борисівна, високопрофесійний та вимогливий керівник.
З 2010 по 2018 рік керівником  закладу освіти була Шевчук Ольга Андріївна. Завдяки налагодженій праці у колективі впроваджували інноваційні методики та технології.  
З квітня 2018 року заклад очолює Григорук Оксана Василівна, яка дбає про імідж закладу та про те, щоб діти отримували якісну дошкільну освіту.
Нині заклад дошкільної освіти відвідує 150 дітей; функціонує 8 груп (в т.ч. 5 інклюзивних, в яких виховується 10 дітей з особливими освітніми потребами).
Колектив ЗДО №8 бере участь у реалізації міжнародного проєкту соціальної та фінансової освіти дітей «Афлатот», в інноваційному освітньому проєкті всеукраїнського рівня «Становлення і розвиток особистості на ранніх етапах онтогенезу». 
Інноваційна діяльність педагогів нашого закладу є стимулюючим чинником у їх професійному розвитку та підвищенні якості дошкільної освіти. Використання інноваційних методик та технологій таких як мнемотехніка, ейдетика, кольорові палички Кьізенера, логічні блоки Дьєнеша, сендплей, музикотерапія, методика складання описової розповіді за картками-схемами (за К.Крутій) посідають почесне місце в діяльності працівників дитячого садка.
У закладі реалізовується варіативна складова Базового компоненту дошкільної освіти з освітніх напрямів «Мовлення дитини. Іноземна мова» (гурток з англійської мови), «Дитина в соціумі. Соціально-фінансова грамотність» (гуртки з соціально-фінансової грамотності).
Окрім того, ЗДО №8 надає послугу соціально-педагогічного патронату, що дає можливість охоплювати дошкільною освітою усіх дітей дошкільного віку громади, які за станом здоров'я не можуть відвідувати ЗДО у звичайному режимі.
Педагоги закладу постійно публікуються в освітянських виданнях, беруть активну участь в обласних, всеукраїнських заходах з метою поширення досвіду роботи, пошуку нових технологій,  форм і методів роботи. Так, Анна Морозюк, вихователь, є переможцем Всеукраїнського конкурсу освітніх технологій від редакції журналу «Дошкільне виховання». Директор Оксана Григорук, вихователі Ганна Половнікова, Наталія Бортнік, Лідія Васільєва, Тетяна Бізюк брали участь у роботі регіональної науково-практичної онлайн конференції «Сучасні тенденції розвитку дошкільної освіти: досвід та перспективи». Вихователі спільно з дітками закладу вже п’ятий рік поспіль долучаються до Всеукраїнської акції-доброти «Заняття доброти» від благодійного фонду «Щаслива лапа» за підтримки МОН України.
Впевнені, що попереду вас  чекає багато цікавих подій та перемог.


Шановні працівники дитячого садка!
Вітаємо вас зі славним ювілеєм! Бажаємо  творчих злетів, бажання створювати атмосферу добра, успіху, любові до дітей.  Радійте всьому гарному, щирому, доброму, що обов’язково є у вашому житті. Дякуємо вам за  професіоналізм, інновації, високий рівень надання освітніх послуг, злагоджену і результативну роботу, любов до професії та дітей!

Зі святом!

З повагою  управління освіти 
виконавчого комітету Нетішинської міської ради
 


« повернутися

Вхід для адміністратора