A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Щиро дякуємо за допомогу!

Дата: 26.09.2023 10:42
Кількість переглядів: 16

Заклади дошкільної освіти Нетішинської міської територіальної отримали від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Міністерства освіти і науки України, від благодійної організації «Захисти Хмельниччину» бокси «Навчально-розвивальні матеріали для закладів дошкільної освіти».



В комплект боксу навчально-розвивальних матеріалів для закладів дошкільної освіти «Відкривай та розвивай!» входять настільні ігри, буклети «Ляльковий театр для дошкільнят»,сценарії вистав лялькового театру, розмальовки, комікси, дитячі книги, ігрові набори,  плакати  із зображенням Патрона про мінну безпеку, буклети НУМО з покликання на її ресурси), постери, брошури «Детально про навчально-розвивальні матеріали для закладів дошкільної освіти «Відкривай та розвивай!» (опис матеріалів боксу), листівки-побажання від дітей Японії до дітей України .
Ці матеріали допомагають педагогам відстежити динаміку розвитку дітей та розкрити в них потенціал, залучати усі канали сприйняття у дітей, знизити стрес, підвищити самооцінку, надати відчуття радості творчого процесу, заохотити до спільної гри, розширити словниковий запас, розвивати комунікативні навички, збагатити дослідницький інтерес, допомогти сформувати думку, набути гнучких навичок і розширення поведінкового репертуару, закріпити правила: мінної безпеки та правил поведінки з вибухонебезпечними предметами; протистояння вірусам; здоровому харчуванню тощо…
Дуже корисний та актуальний матеріал для вихователів, практичних психологів, соціальних педагогів  та музичних керівників для використання в своїй роботі. Для батьків і вихователів підібрані ігрові набори «Загадки на тему мінної безпеки», «Віруси. Бактерії. Мікроби. Захист від хвороб». На допомогу музичним керівникам розроблені цікаві сценарії вистав лялькових театрів. Для адаптації дітей до садочка підібрані настільні ігри «Садочок навичок», гра «Обійманці». Для формування здорового способу життя вихованців є цікава гра «Сортувальник», комікси «Дослідники чистоти», гра «Антивірус Хіроу». Матеріали яскраві, виготовлені з якісного паперу, привабливі та зручні для використання. 
Педагоги та діти закладів дошкільної освіти Нетішинської МТГ щиро дякують за підтримку та цікаві навчально-розвивальні матеріали!



« повернутися

Вхід для адміністратора