A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Вітання з ювілеєм

Дата: 01.10.2023 10:10
Кількість переглядів: 20

Шановні працівники Нетішинської гімназії «Ерудит»!
Вітаємо вас зі славним ювілеєм!



Це не звичайний ювілей, а свято домівки поколінь. Одні - навчали, інші - навчалися, а дехто, здобувши знання, згодом передавав їх наступним поколінням.
Ваша школа -  це не тільки будівля, насамперед, це -  пам’ять, традиції, наступність. Це ті педагоги, котрі щодня переступають поріг закладу. Це  й ті, кого вже немає сьогодні. Вони  завжди живуть у пам’яті учнів та колег. 
Школа - це учителі, які торкнулися дитячих сердець і зараз на заслуженому відпочинку. Для них найвища нагорода – успіхи  учнів, їхні щирі слова подяки. Це  і яскраве шкільне життя, адже в закладі зароджувалися паростки оновленої освітньої моделі - творчої, креативної, демократичної освіти партнерства, довіри до думки всіх учасників освітнього процесу. 
35 років - це  дні натхнення й інновацій, радісних і творчих знахідок. Якби перерахувати все, згадати кожну деталь – знадобилася б книга  в сотні сторінок. Кожен, хто доторкнувся до педагогічної таємниці відкриття особистості, - вже ніколи не буде байдужим виконавцем рішень. І кожен їх крок -  прорив і осяяння! 
Зі стін закладу вийшло багато талановитих випускників, серед яких відомі науковці, спортсмени, працівники різних галузей,  і, немає сумніву,   добрі , щирі люди, які  понесли у світ цінності, закладені  педагогами.
Дякуємо вам за  професіоналізм, творчість, креативність, інновації, високий рівень надання освітніх послуг, злагоджену та результативну роботу!
І в ці золоті осінні дні бажаємо вам завжди залишатися на  педагогічній вершині. Хай життя наповнюється найяскравішими фарбами, найчудовішою музикою, найгеніальнішими ідеями, потужною та нескінченною енергією. Нехай кожен день надихає і дарує нові сили для створення  прекрасного та неймовірного! 
Тримаймо стрій, наближаймо Перемогу! Усе буде Україна! 
Зі святом!

 

З  повагою
управління освіти 
виконавчого комітету Нетішинської міської ради


 


« повернутися

Вхід для адміністратора