A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

«Золота осінь – 2023»

Дата: 24.10.2023 13:43
Кількість переглядів: 17

2023 рік 21-22 жовтня місто Нетішин, відкритий чемпіонат міста зі спортивної радіопеденгації «Золота осінь – 2023», присвячений пам’яті Героїв України. Тут присутні учасники всіх вікових категорій від наймолодших до досвідчених спортсменів з  різних міст та регіонів України: Суми, Кролевець(Сумської обл.), Золочів (Львівська обл.), Луцьк, Рівне, Київ. Змагання проводилися в особистому заліку. 



Два дні змагалися спортсмени в лісі поблизу Нетішина. Клуб «Юний технік» був представлений вихованцями гуртка «Спортивна радіопеленгація» (тренер, керівник гуртка Людмила Панчук). 
Перший день учасники  стартували в класичній дистанції (діапазон 3,5МГц). Найкращими з наших вихованців став Іван Синявський, який посів перше місце в категорії Ч-21. В категорії Ч-19 перше місце виборов Муштук Даниїл, третє місце у Мовчанюка Назара. А категорії Ч-16 бронзу здобув Кухарчук Максим. Також змагалися наймолодші учасники – початківці. Весь п'єдестал пошани зайняли нетішинські дівчата: перше місце- Толкач Марія, друге місце - Вербицька Яна та третє місце у Бойко Мілани.
Другого дня змагалися в класичній дистації (діапазон145 МГц). Наші хлопці Мовчанюк Назар та Муштук Данііл посіли 2 та 3 місця відповідно в категорії Ч-19. В категорії Ж-16 найкращими були наші дівчата Пастушок Анастасія – 1 місце та Бочарова Софія – 2 місце. Серед початківців золото здобула Вербицька Яна та Товкач Марія фінішувала другою. 
Чудова погода, дружня атмосфера, незабутні емоції, а також смачна каша, безпрограшна лотерея, яка проводилась серед наймолодших учасників, не залишили нікого байдужим. 
Також було організовано добровільний збір коштів на підтримку ЗСУ. Загалом  зібрали 2360 гривень, які передали в штаб допомоги ЗСУ. 
Велика подяка батькам наших гуртківців, які долучилися до організації та проведення змагань.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора