A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

КОЛЕГІЯ ОСВІТИ: ПІДСУМКИ, ВИКЛИКИ, ВПРОВАДЖЕННЯ

Дата: 03.11.2023 18:35
Кількість переглядів: 48

1 листопада, відбулася Колегія управління освіти ВК НМР. На чолі із начальником Ольгою Бобіною участь в засіданні взяли члени колегії, спеціалісти управління освіти, керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, директор інклюзивно-ресурсного центру. Серед присутніх був заступник міського голови Василь Мисько.



На початку засідання очільниця освіти Ольга Бобіна акцентувала увагу на важливості питань, що винесені на розгляд колегії. 
Про підсумки проведення національного мультипредметного тесту в 2023 році доповіла головний спеціаліст управління освіти Олена Петрук. Попри всі виклики воєнного часу і труднощі, у нашій громаді є випускники, які під час тестування набрали 200 і 400 балів – це випускник ліцею №1 (нині Нетішинський академічний ліцей) Микола Іглайкін, який набрав 200 балів з математики та випускник ліцею №2 (нині гімназія «Гармонія») Вадим Донець, який отримав 200 балів з української мови та математики. Фахівцем проаналізовано річні оцінки з математики та української мови, традиційно спостерігається розбіжність між річними оцінками і результатами тестування, проте в ліцеї №3 (нині гімназія «Ерудит») та в Старокривинському ліцеї №5 (нині гімназія «Патріот») бали за тест є більшими ніж річні оцінки, що свідчить про об’єктивність оцінювання навчальних досягнень учнів. Окрім того, за результатами рейтингу інформаційного ресурсу «ОСВІТА.UA», найвищий рейтинговий бал має ліцей №3 та 9 місце по області, покращили свої результати ліцей №1, №2, №4 та Старокривинський ліцей №5. 
Керівники закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти доповіли про стан охорони праці та безпеки життєдіяльності за 2022-2023 навчальний рік. Кожен з доповідачів акцентував увагу присутніх на пріоритетних завданнях щодо роботи з охорони праці, профілактики травматизму під час освітнього процесу, запобігання нещасним випадкам серед здобувачів освіти. Доповідали про створені умови для безпечного перебування та  здобуття якісної освіти в умовах воєнного стану в Україні, озвучували проблемні питання, які наразі вирішуються адміністраціями закладів.
Ольга Бобіна повідомила про стан виконання рішень Колегії від 28 серпня 2023 року. Зокрема, щодо реалізації формування сучасного безпечного освітнього середовища в закладах громади в умовах війни.
На завершення заступник міського голови Василь Мисько подякував освітянській спільноті за стійкість і витримку, якісні результати роботи та створення розвивального освітнього середовища для інтелектуального розвитку і творчої самореалізації дітей. 


За інформацією відділу з організаційних питань ВК НМР.



« повернутися

Вхід для адміністратора