A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

ВЕЛОПРОБІГ ЄДНАННЯ "НЕТІШИН РУЛИТЬ! МИ ВДОМА!"

Дата: 26.04.2024 07:44
Кількість переглядів: 5

Вже цієї неділі, 28 квітня, з 14.00 до 15.00 наша Громадська організація "Успішна молодь Нетішина" спільно з партнерами проведе велопробіг єднання і взаємопідтримки "Нетішин рулить! Ми вдома!". Разом з координатором велопробігу – майстром спорту Анатолій Олійник ми підготували цікавий маршрут вулицями рідного міста. 



РЕЄСТРАЦІЯ ПОЧИНАЄТЬСЯ О 13.30. СТАРТ І ФІНІШ - В ПАРКУ КУЛЬТУРИ І ВІДПОЧИНКУ (біля міської сцени).
Цього дня гарний музичний настрій подарують талановиті вихованці Вернісаж. Народний вокальний ансамбль та студія естрадної пісні, керівник Olga Diachyna Будинок дитячої творчості м.Нетішин.
По завершенню спортивного заходу усіх учасників очікує розіграш сувенірів з фронту, авторських робіт від волонтерських штабів Жіночий батальйон, Штаб Допомоги Зсу М.Нетішин, Штаб «Нескорені», Птахи перемоги, а також спортивних подарунків від магазину «Велосвіт» Galina Storozyk. 
ОБ'ЄДНУЮЧИЙ ДРЕС-КОД – будь який елемент одягу, взуття, аксесуарів у патріотичному стилі або у жовто-блакитних кольорах.
Щира подяка за підтримку – Виконавчий комітет Нетішинської міської ради, Управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради, ветеранський простір "Вдома", НЕТІШИНСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ.
За технічну допомогу – КП НМР "Комфорт", КЗ "Палац культури міста Нетішина".
Детальніше за телефоном: 067 381 19 79.
Запрошуємо усіх взяти активну у велопробігу єднання! Разом – ми сила! Підтримуємо один одного у цей нелегкий для країни час!
Слава Україні! Героям Слава!
ДЯКУЄМО ЗСУ ЗА МОЖЛИВІСТЬ ЖИТИ, РОЗВИВАТИСЯ, ОБ'ДНУВАТИСЯ!
За інформацією Громадської організації "Успішна молодь Нетішина"


« повернутися

Вхід для адміністратора