A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

ПРОЄКТ «ЕКОКЛАС ПІД ВІДКРИТИМ НЕБОМ»

Дата: 15.09.2020 09:40
Кількість переглядів: 16

Проєкт «Екоклас під відкритим небом» спрямований на створення навчального, оптимального, безпечного і корисного середовища на території кпнз «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді»  для виховання ековідповідальних громадян України. 

 


«Екоклас під відкритим небом – альтернатива шкільним кабінетам» ініціативної групи, а саме директора ЦТКУМ  та лісничого Нетішинського лісництва Андрія ТКАЧУКА.
Улаштування відкритого зеленого Екокласу зробить освітній процес у позашкільному закладі більш сучасним та інтерактивним, формуватиме екологічну свідомість у дітей та сприятиме втіленню практик екологічної поведінки; підтримуватиме ініціативність, творчість, самостійність. Тут можна проводити як заняття гуртків еколого-натуралістичного, так і туристсько-краєзнавчого та військово-патріотичного напрямів.
 Я вдячна Віктору САПОЖНІКУ, директору ДП «Славутське лісове господарство», Володимиру МАЦУНУ, помічнику лісничого, Тамілі СОБОЛИК, директору ЗЗСО №1, Юрію Кравчуку, Олександру ОСАДЧОМУ, педагогічним працівникам центру, за допомогу і розуміння, за гарний подарунок вихованцям на Перший дзвоник у позашкіллі.
Саме на заняттях в екокласі вихованці ЦТКУМ будуть шукати оригінальні способи комунікації з ровесниками на тему еко-відповідальності; креативні шляхи поширення екологічної інформації та проведення акцій з метою розвитку інтересу серед мешканців міста до особистої участі у сталому розвитку Нетішинської ОТГ та відповідальності за її долю.

                                                                                                                                                            Олена МАТУС, директор ЦТКУМ


 



« повернутися

Вхід для адміністратора