A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Новини

ВЕЛОПРОБІГ ЄДНАННЯ "НЕТІШИН РУЛИТЬ! МИ ВДОМА!"

Вже цієї неділі, 28 квітня, з 14.00 до 15.00 наша Громадська організація "Успішна молодь Нетішина" спільно з партнерами проведе велопробіг єднання і взаємопідтримки "Нетішин рулить! Ми вдома!". Разом з координатором велопробігу – майстром спорту Анатолій Олійник ми підготували цікавий маршрут вулицями рідного міста. 

07:44 26.04.2024

«КЛАС БЕЗПЕКИ»

24 квітня, на базі Старокривинської гімназії «Патріот», керівником якої є Олена Груша, відкрили «Клас безпеки». Це перший такий простір в закладі загальної середньої освіти на території нашої громади. Тут школярів навчатимуть правилам пожежної, мінної безпеки, дорожнього руху, цивільного захисту, а також основам надання домедичної допомоги.

07:40 25.04.2024

НАГОРОДЖЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ ЮВІЛЕЙНОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ №3 «ДЗВІНОЧОК» НЕТІШИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Сьогодні, 23квітня 2024 року, з нагоди 40-річного ювілею закладу дошкільної освіти №3 «Дзвіночок», працівників ЗДО№3 привітала начальник управління освіти Ольга Бобіна. Начальник управління освіти подякувала  за сумлінну працю та, з  нагоди відзначення 40-річного ювілею, за сумлінне виконання посадових обов’язків, професійну майстерність та вагомий особистий внесок у розвиток освіти громади, нагородила  грамотами управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради таких працівників ЗДО №3:  Артерчук Наталію Олександрівну, прибиральника службових приміщень Шпак Надію Захарівну, вихователя, Ляшук Катерину Анатоліївну, інструктора з фізкультури, Павлюк Галину Володимирівну, помічника вихователя, Руй Надію Володимирівну, помічника вихователя, Шуберчук Мальвіну Петрівну, вихователя-методиста. Разом з тим начальниця управління освіти вручила подяку для колективу ЗДО№3, побажала всім міцного здоров’я, переможного миру, процвітання  та віри в щасливе майбутнє.

17:38 23.04.2024

Обласні відкриті змагання учнівської молоді зі спортивної радіопеленгації.

16 квітня 2024 року Шепетівський міський центр науково-технічної творчості учнівської молоді радо зустрів учасників обласних відкритих змагань учнівської молоді зі спортивної радіопеленгації. В «полюванні на лисиць» змагалися 22 учасники з Нетішинської, Славутської, Шепетівської, Летичівської, Судилківської та Грицівської територіальних громад. Спортсмени проявляли неабияку кмітливість, швидкість та вправність у пошуку передавачів у діапазонах на 3.5 МГц та 144 МГц.

09:11 18.04.2024

Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації.

Минулими  вихідними в м.Бережани Тернопільської області пройшов Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації.  Чотири дні поспіль, у  надзвичайно важкій місцевості, під дощем, виборювали свої нагороди юні «лисолови» з Клубу «Юний технік». Найвищі досягнення у Анастасії Пастушок:  золото на короткій дистанції та срібло у класичній (д.3,5 МГц). Синявський Іван поповнив свою скарбничку двома бронзовими медалями (радіоорієнтування та спринт) та срібною у класичній дистанції, д.3,5 МГц. Іван Новіков у класичній дистанції 145 МГц фінішував другим, а Марія Толкач вдало дебютувала на першому в своєму житті чемпіонаті, посівши третє місце у класичній дистанції д.145 Мгц. на цьому не зупиняємось. Попереду ще багато змагань та безліч перемог.

09:07 18.04.2024

«Пліч-о-пліч"

На Хмельниччині стартував ІІІ (районний) етап спортивних змагань серед учнівської молоді в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» Вітаємо команду здобувачів освіти Нетішинського академічного ліцею та Нетішинсьої гімназії "Енергія", які представляли Нетішинську МТГ, з успішним подоланням першої сходинки – перемогою у зональних змаганнях  з волейболу серед юнаків та дівчат.

16:35 15.04.2024

«СВІТЛО В ТОБІ»

Ми живемо у світі, де щодня ніч затуляє день.  А інколи доводиться рухатися в темряві наосліп.  І нам часто катастрофічно бракує бодай іскри, яка б освітила наш подальший шлях.  Але зараз ми відкриємо вам секрет: «СВІТЛО В ТОБІ». Саме під такою назвою 9 квітня 2024 року в рамках Обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності колективів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Нетішинської громади проходила виставка робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. Це бурхливий потік цікавих творчих ідей, знахідок, фантазій та мрій. Кожна робота легка, світла й унікальна своєю несхожістю, це праця серця, дитячої душі, і звісно працьовитих вправних рук

14:07 14.04.2024

Зустріч голів профспілкових комітетів закладів освіти

10  квітня 2024 року відбулася зустріч голів профспілкових комітетів закладів освіти  за участі представників  Нетішинської військової адміністрації  Юлії Богуш та Ольги Грабарчук, начальника управління освіти Ольги Бобіної. Учасники зустрічі обговорили ряд важливих  питань,  що стосувалися фінансування,  оплати праці, соціального захисту працівників галузі, оздоровлення та відпочинку дітей, організації харчування у закладах, встановлення камер у закладах освіти.

13:55 12.04.2024

Вхід для адміністратора