A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Інформація про стан готовності закладів дошкільної освіти м. Нетішина до нового 2019-2020 н.р.

Дата: 27.08.2019 15:34
Кількість переглядів: 8

   З метою охорони життя і здоров'я дітей, створення безпечних умов для їх перебування дітей у закладі дошкільної освіти, щороку проводиться перевірка підготовки усіх приміщень та території ЗДО до роботи у новому навчальному році.

 

Комісія працювала в кожному дошкільному навчальному закладі та здійснювала оцінювання стану готовності закладів за всіма напрямами діяльності. Було відзначено належний рівень підготовки закладів дошкільної освіти до нового навчального року, безпечне, естетично оформлено розвивальне середовище.
   Для підготовки до нового навчального року дошкільних навчальних закладів з міського бюджету використано – 1млн. 904тис. 637 грн.
  А саме:
1. Проведено поточний ремонт приміщень, фасадів будівель,малих архітектурних форм, споруд цивільного захисту та ін. на суму - 273тис.227грн.
2. Зміцненно матеріально-технічну базу ( придбано меблів, м’який інвентар, посуд, технологічне обладнання, комп’ютерну техніку, господарчі товари, дидактичні посібники тощо) – 572 тис.096грн.
3. Відремонтовано  та замінено сантехнічне та електрообладнання - 252тис.418грн.
4. Придбано миючі,  дезинфікуючі засоби та медикаменти -159 тис.684 грн.
5. Для виконання приписів контролюючих  органів ( на виміри опору ізоляції, перезарядку первинних засобів пожежогасіння, дезінфекцію, дератизацію приміщень,  повірку ваг, проведенння лабораторних дослідження води, піску тощо ) використано - 81 тис.291грн. 


 



« повернутися

Вхід для адміністратора