A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Новини

Обласні відкриті змагання учнівської молоді зі спортивної радіопеленгації.

16 квітня 2024 року Шепетівський міський центр науково-технічної творчості учнівської молоді радо зустрів учасників обласних відкритих змагань учнівської молоді зі спортивної радіопеленгації. В «полюванні на лисиць» змагалися 22 учасники з Нетішинської, Славутської, Шепетівської, Летичівської, Судилківської та Грицівської територіальних громад. Спортсмени проявляли неабияку кмітливість, швидкість та вправність у пошуку передавачів у діапазонах на 3.5 МГц та 144 МГц.

09:11 18.04.2024

Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації.

Минулими  вихідними в м.Бережани Тернопільської області пройшов Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації.  Чотири дні поспіль, у  надзвичайно важкій місцевості, під дощем, виборювали свої нагороди юні «лисолови» з Клубу «Юний технік». Найвищі досягнення у Анастасії Пастушок:  золото на короткій дистанції та срібло у класичній (д.3,5 МГц). Синявський Іван поповнив свою скарбничку двома бронзовими медалями (радіоорієнтування та спринт) та срібною у класичній дистанції, д.3,5 МГц. Іван Новіков у класичній дистанції 145 МГц фінішував другим, а Марія Толкач вдало дебютувала на першому в своєму житті чемпіонаті, посівши третє місце у класичній дистанції д.145 Мгц. на цьому не зупиняємось. Попереду ще багато змагань та безліч перемог.

09:07 18.04.2024

«Пліч-о-пліч"

На Хмельниччині стартував ІІІ (районний) етап спортивних змагань серед учнівської молоді в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» Вітаємо команду здобувачів освіти Нетішинського академічного ліцею та Нетішинсьої гімназії "Енергія", які представляли Нетішинську МТГ, з успішним подоланням першої сходинки – перемогою у зональних змаганнях  з волейболу серед юнаків та дівчат.

16:35 15.04.2024

«СВІТЛО В ТОБІ»

Ми живемо у світі, де щодня ніч затуляє день.  А інколи доводиться рухатися в темряві наосліп.  І нам часто катастрофічно бракує бодай іскри, яка б освітила наш подальший шлях.  Але зараз ми відкриємо вам секрет: «СВІТЛО В ТОБІ». Саме під такою назвою 9 квітня 2024 року в рамках Обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності колективів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Нетішинської громади проходила виставка робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. Це бурхливий потік цікавих творчих ідей, знахідок, фантазій та мрій. Кожна робота легка, світла й унікальна своєю несхожістю, це праця серця, дитячої душі, і звісно працьовитих вправних рук

14:07 14.04.2024

Зустріч голів профспілкових комітетів закладів освіти

10  квітня 2024 року відбулася зустріч голів профспілкових комітетів закладів освіти  за участі представників  Нетішинської військової адміністрації  Юлії Богуш та Ольги Грабарчук, начальника управління освіти Ольги Бобіної. Учасники зустрічі обговорили ряд важливих  питань,  що стосувалися фінансування,  оплати праці, соціального захисту працівників галузі, оздоровлення та відпочинку дітей, організації харчування у закладах, встановлення камер у закладах освіти.

13:55 12.04.2024

АТЕСТАЦІЯ 2024

Навіть найдосвідченіший педагог ніколи не повинен спинятися на досягнутому,

14:11 09.04.2024

СПІЛЬНО ПРАЦЮЄМО НАД СТВОРЕННЯМ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ КУЛЬТУРИ, ЯКА ҐРУНТУЄТЬСЯ НА НЕТЕРПИМОСТІ ДО БУДЬ-ЯКИХ ФОРМ НАСИЛЬСТВА ТА ДИСКРИМІНАЦІЇ

У ході засідання круглого столу, директори закладів освіти та їх заступники, фахівці управління освіти, центру професійного розвитку педагогічних працівників, обговорили питання, які стосуються забезпечення психологічної безпеки учасників освітнього процесу, інструментів аналізу та управління процесами щодо створення освітнього середовища, вільного від будь-яких форм насильства та дискримінації, які важливо удосконалити. Ольга Бобіна, начальник управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради, підкреслила важливість культивування демократичних цінностей у освітньому процесі та заохотила управлінців спрямовувати зусилля на імплементацію ціннісних орієнтирів, визначених у Стратегії розвитку освіти Нетішинської міської територіальної громади на 2024-2027 роки. Дякуємо Нетішинська гімназія "Ерудит" та директору Надія Конончук за створення умов для професійного спілкування спільноти освітніх управлінців!

13:52 05.04.2024

Підсумки проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

03 квітня 2024 року відділом науково-дослідницької роботи з обдарованою молоддю «Мала академія наук» було проведено нараду за підсумками проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2023/2024 навчальному році та підведено підсумки роботи наукових товариств у 2023 році. Науковому товариству здобувачів освіти Нетішинської МТГ оголошено подяку за творчий пошук, якісну підготовку обдарованої учнівської молоді, активну участь та результативні виступи у обласних масових заходах дослідницько-експериментального напряму за підсумками 2023 року.   Щирі вітання юним науковцям-дослідникам громади та їх наставникам!!!

14:52 04.04.2024

Вхід для адміністратора