A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Новини

«Люблю тебе, моя свята Вкраїно!»

З 14 по 26 квітня 2023 року на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено оцінювання творчих робіт обласного заочного конкурсу учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти «Люблю тебе, моя свята Вкраїно!». На підставі зведених протоколів оцінювання журі маємо результат: В номінації «Проза», у старшій віковій категорії: дипломом ІІ ступеня ЮРЧУК Юлію, ученицю Нетішинського ліцею №1 Нетішинської міської територіальної громади

14:26 08.05.2023

Підсумки проведення ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких проєктів здобувачів освіти 6-8 класів «Перший крок у науку»

Наказ Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації "Про підсумки проведення ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких проєктів здобувачів освіти 6-8 класів «Перший крок у науку"

08:29 08.05.2023

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ОСВІТИ НЕТІШИНСЬКОЇ МТГ: РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ОПИТУВАННЯ ГРОМАДИ

Важливо почути кожного, аби визначити шляхи удосконалення якості освіти. Запрошуємо учасників освітнього процесу та всіх зацікавлених осіб громади взяти участь в опитуванні, яке триватиме до 31 травня 2023 року.

10:40 01.05.2023

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ОСВІТИ НЕТІШИНСЬКОЇ МТГ: ПЛАН РОБОТИ В ДІЇ

Відповідно до Робочого плану з розробки Стратегії розвитку освіти в Нетішинській міській територіальній громаді, 27 квітня відбулося онлайн-засідання фокус-групи "Управління розробкою стратегії розвитку освіти".  На засіданні затвердили структуру стратегічного документу, погодили форму опитувальника щодо вивчення думки громади з питань розбудови стратегії розвитку освіти, визначились з напрями аналізу стану освіти у громаді. Фокус-група "Управління розробкою стратегії розвитку освіти"

11:48 30.04.2023

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ОСВІТИ НЕТІШИНСЬКОЇ МТГ: ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ФОКУС-ГРУПИ

Чергова зустріч членів фокус-групи «Стратегічна комунікація» відбулась 20 квітня в режимі  онлайн, під час якої схвалено порядок інформування громадськості щодо розробки стратегії освіти Нетішинської МТГ та обговорено змістовий контент опитувальника.  «Думка кожного в громаді є важливою, опитування респондентів анонімне і передбачає максимальну прозорість, перспективу на майбутнє розвитку освіти»,- зазначила Ольга Бобіна, начальник управління освіти. Фокус-група "Стратегічна комунікація"

16:26 24.04.2023

Всеукраїнський конкурс з писанкарства «Великодні писанки»

На Всеукраїнському конкурсі з писанкарства «Великодні писанки» було представлено 247 композицій, які створили майже тисячу учасників з 16 областей України. Вихованці гуртка «Писанкарство» ЗПО «Будинку дитячої творчості» під керівництвом Тетяни Гончарук в молодшій та старшій віковій категорії отримали перемоги. Лауреатами ІІ премії стали Наталія та Іван Галєнти, а лауреатами ІІІ премії - Єлизавета Сироватко та Анастасія Іванишина. 

15:03 24.04.2023

Вступна кампанія 2023

Директорка Департаменту освіти та науки, докторка економічних наук, професорка Дарія Басюк розповіла про головні нюанси цьогорічної Вступної кампанії 2023, нововведення, умови, в яких вона проходитиме  (відео).

08:46 10.04.2023

Вхід для адміністратора