A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Новини

Набори канцелярії для майбутнії першокласників Нетішинської міської ради

Сертифікат на отримання рюкзаків та наборів канцелярії для майбутнії першокласників Нетішинської міської ради від педставництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні в рамках реалізації ініціативи "Спільно до навчання".

11:44 16.06.2023

Сертифікат на отримання WIFI-роутерів

Сертифікат на отримання WIFI-роутерів для закладів дошкільної освіти Нетішинської міської ради  в рамках благодійної пожертви від Громадської організації " Комітет сприяння розвитку інформаційного суспільства".

11:40 16.06.2023

Подяка Нетішинській МТГ

Нетішинська міська територіально громада отримала подяку від Благодійної організації ЗАХИСТИ ХМЕЛЬНИЧЧИНУ за активну участь в формуванні україномовних біюліотек в країнах Євросоюзу.

11:36 16.06.2023

Премія Верховної Ради України

Дипломом лауреата Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти нагороджено ПАНЧУК Людмилу Сергіївну.

11:30 16.06.2023

"Спільно до навчання"

Заклади дошкільної освіти № 2,3,4,5,8,9 Нетішинської міської територіальної громади  отримали допомогу (набори раннього розвитку для дітей дошільного віку) від педставництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні в рамках реалізації ініціативи "Спільно до навчання".

11:18 08.06.2023

Проєкт «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні»

Ще одна несподіванка від  проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», що реалізується ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти в рамках СПІЛЬНО з дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ та інформаційною підтримкою Міністерства освіти і науки України та ДУ «Український інститут розвитку освіти» -  Заклад дошкільної освіти №7 «Оленка» Нетішинської міської ради отримав ігрові набори в укриття для роботи з дошкільниками. ЗДО №7 залюбки зустрічає та запрошує малюків старшого дошкільного віку на цікаві та пізнавальні заняття.    Висловлюємо щиру подяку організаторам Проєкту за турботу про наших дітей!

17:50 31.05.2023

Підсумки обласного етапу Всеукраїнського Фестивалю-огляду «Ватра» Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Підсумки обласного етапу Всеукраїнського Фестивалю-огляду «Ватра» Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри  «Сокіл» («Джура»)

20:25 26.05.2023

Вхід для адміністратора