A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Новини

Реалізація проєкту «Забезпечення безперервності освіти в Україні»

23 грудня 2022 року Департамент освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької ОВА передав управлінню освіти 38 ноутбуків в рамках реалізації проєкту «Забезпечення безперервності освіти в Україні» для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Нетішинської МТГ. 

11:55 26.12.2022

Благодійний брейн-ринг

24-го грудня на базі інформаційного центру ВП ХАЕС вперше відбувся благодійний брейн-ринг «BrainAtom», присвячений 35-річчю пуску 1-го енергоблоку Хмельницької АЕС.  

11:35 26.12.2022

40-річчя від дня заснування закладу

22 грудня  колектив і вихованці ЗДО №2 «Казка»   відсвяткували 40-річчя від дня заснування закладу. З нагоди ювілею кращі працівники були нагороджені Грамотами управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради. За сумлінну працю, особливий внесок у справу виховання підростаючого покоління, організаторський талант, любов до малюків, щирість почуттів та відданість рідному садочку були нагороджені :

22:44 23.12.2022

Різвяно-Новорічний ярмарок

У неділю, 18 грудня, в нашому місті відбувся благодійний Різвяно-Новорічний ярмарок. Участь у ньому взяли нетішинські заклади освіти та Палац культури.

18:59 19.12.2022

Нас єднає любов одна

21 жовтня 2022 року у Будинку дитячої творчості міста Нетішина оглядовою комісією була переглянута концертна програма колективів закладу на присвоєння почесного звання «Зразковий художній колектив» студії сучасного танцю «Флеш» та підтвердження почесних звань «Народний художній колектив» вокальному ансамблю та студії естрадної пісні «Вернісаж» і театру пісні «Криниченька» під назвою «Нас єднає любов одна».

11:13 25.10.2022

Імунізація рятує мільйони життів.

Вакцинація отримала широке визнання як один з найдієвіших та витратоефективних засобів у сфері охорони здоров’я. Вакцини від мікроорганізмів, що спричинюють захворювання, здатні підготувати імунітет тіла й таким чином допомогти боротись або запобігти інфекції. Побутує думка, що імунізація є менш ризикованим та простішим шляхом набуття імунітету до певної хвороби, аніж перенесення м’якшої форми самої хвороби. Вона є важливою і для дітей, і для дорослих, адже може захистити від багатьох захворювань. Імунізація не лише захищає дітей від смертельних захворювань, а й допомагає у розвитку імунної системи дитячого організму.Через широке застосування імунізації певні інфекції та хвороби були майже повністю викорінені в певних регіонах та на планеті в цілому. 

09:46 20.10.2022

Мирна акція на підтримку полонених захисників і захисниць "Азовсталі"

Час боротися за своїх героїв!  Нетішинці долучилися до мирної акції на підтримку полонених захисників і захисниць "Азовсталі". Захід організувало Управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради, заклади позашкільної освіти клуб «Юний технік» та «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді». На акцію зібралися десятки небайдужих містян з плакатами та синьо-блакитними прапорами. Захід тривав годину звучав національний гімн, а померлих воїнів вшанували хвилиною мовчання.   У полоні багато наших захисників зокрема наш земляк Ігор Муляр, життя кожного важливе. Спочатку наші Герої помирали від голоду на заводі «Азовсталь», тепер їх катують і вбивають у полоні. Гарантій немає жодних! Захисники ще не вдома! Про них не можна забувати і мовчати! Їх необхідно визволяти з полону! Ми маємо боротися за кожного з них так, як вони боролися за нас та Україну!

08:47 10.10.2022

Підсумки обласного конкурсу дослідницьких проєктів «Цікава математика»

Відповідно до рішення організаційного комітету та журі обласного конкурсу дослідницьких проєктів «Цікава математика» визнані переможцями та нагороджені дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної військової адміністрації:

14:36 07.10.2022

Вхід для адміністратора