A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Новини

До уваги здобувачів освіти!

З 14 березня 2022 року відновлюється освітній процес  у закладах загальної середньої та позашкільної освіти  Нетішинської МТГ за дистанційною або змішаною формами навчання із залученням дітей тимчасово внутрішньо переміщених дітей та дітей, що тимчасово перебувають за межами країни.

13:53 11.03.2022

Всеукраїнський конкурс раціоналізаторських і винахідницьких проєктів

        Всеукраїнський конкурс раціоналізаторських і винахідницьких проєктів після дворічної перерви відбувся в очному форматі у м. Києві. Щиро вітаємо Анастасію Сотник та  Анастасію Пасічник, учениць Нетішинської ЗОШ І-ІІІ ст.№2, які вибороли перемогу і отримали дипломи першого ступеня, Анастасія Пасічник отримала  ще й приз глядацьких симпатій! Підтримувала, мотивувала, консультувала конкурсанток - Валентина Григорівна Васільчук, вчитель географії ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Юним науковицям і їх керівнику, бажаємо творчих успіхів,  креативних ідей та нових перемог!

14:49 10.02.2022

ВІТАЄМО! ПИШАЄМОСЬ!

Щиро вітаємо АРТЕМА СЕРГІЙОВИЧА ОНОЙКА, вчителя інформатики Нетішинського НВК "ЗОШ І-ІІ ст. та ліцей", який  посів ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року-2022" у номінації "Інформатика"! Бажаємо творчих успіхів, цікавих подій, креативних ідей, надійного оточення та нових перемог!

08:47 10.02.2022

Всеукраїнськbq конкурс учнівської творчості

Серед переможців ІІІ (обласного) етапу ХХІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходив під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», у номінації «Література»:  - ХВОСТОВА Олександра- учениця  9 класу  Нетішинського навчально-виховного  комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів  та ліцей», керівник Ірина Ковалінська;  у номінації «Історія України і державотворення» - ДАНИЛЮК Катерина, МАТУС Каміла – вихованки гуртків   ЗПО «ЦТКУМ» , керівник – Олена Матус.  Щиро вітаємо з перемогою і бажаємо успіхів у наступному етапі конкурсу!

08:43 07.02.2022

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

31 січня 2022 року, відбулось позачергове засідання Нетішинської міської комісії з питань ТЕБ і НС.  Комісією було прийнято рішення про продовження з 1-го до 7-го лютого 2022 р. навчання учнів 1-11 класів з використанням технологій дистанційного навчання в закладах загальної середньої та позашкільної освіти.

08:48 01.02.2022

Онлайн-нарада

27.01.2022 року управлінням освіти проведено онлайн-нараду з медичними сестрами з дієтичного харчування закладів дошкільної освіти, метою якої було  врегулювання проблем, що виникли в закладах освіти у процесі організації харчування, яке  базується на принципах здорового харчування.  

16:12 31.01.2022

Вхід для адміністратора