A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти виконавчого комітету
Нетішинської міської ради

Новини

Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

Найбільш  значущим заходом, спрямованим на формування в інтелектуально-обдарованої учнівської молоді елементів наукового світогляду є Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт членів Малої академії наук. 

11:58 11.07.2022

Випускники – 2022!

В ці дні одинадцятикласники   дописують  останні сторінки шкільного життя у закладах загальної середньої освіти Нетішинської міської територіальної громади!

16:10 29.06.2022

«GENIUS Olympiad Ukraine» - перша у світі ліцензійна національна Олімпіада геніїв

«GENIUS Olympiad Ukraine» - це перша у світі ліцензійна національна Олімпіада геніїв, яка є відбором учасників з України до «GENIUS Olympiad Global», це міжнародний конкурс шкільних проєктів з екологічних питань, що був заснований організацією «Terra Science and Education», а його партнером є Рочестерський технологічний інститут (США).  Для участі в олімпіаді школярі 8-11 класів пропонували власні проєкти у семи категоріях екологічного спрямування: «Наука», «Робототехніка», «Бізнес», «Музика», «Короткий фільм», «Мистецтво» та «Креативне письмо».

16:47 20.06.2022

Оголошення про конкурс на заміщення вакантних посад консультанта та психолога ЦПРПП НМР

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад консультанта та психолога Центру професійного розвитку педагогічних працівників Нетішинської міської ради.

15:42 02.06.2022

Хід реформи закладів загальної середньої освіти Нетішинської міської територіальної громади

17 березня 2021 року координаційною радою з питань реформування загальної середньої освіти Нетішинської міської територіальної громади було прийнято рішення щодо перепрофілювання закладів загальної середньої освіти в гімназії та ліцей, а саме члени координаційної ради проголосували за утворення в міській територіальній громаді 4 гімназій (ЗОШ №2, ЗОШ №4, Нетішинський НВК, Старокривинський НВК) та 1 ліцей (ЗОШ №1), який забезпечуватиме також здобуття базової освіти.

15:30 27.05.2022

КОЖЕН З НАС НА СВОЄМУ ФРОНТІ!

Ніколи, ніхто і ніщо не переможе нашу справжню, щиру та найкращу УКРАЇНУ! Ми захищаємо нашу країну своєю працею кожен день, бо у кожного з нас свій фронт.

11:27 20.05.2022

Вхід для адміністратора